Divan në natyrë në pëlhurë me strukturë alumini, lëvizje shtëpiake - Cara

  • Kod: CARA1
lek 250.124,93
Material Alumini, dru tik dhe pëlhura
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 192
Thellësia (cm) 87
Lartësia (cm) 86

Divan i jashtëm cilësor me strukturë alumini dhe sedilje në pëlhurë të lëvizshme.

Struktura alumini e veshur me pluhur (poliester). Armoret me futje dru tik. Jastëkët e sediljes dhe mbrapa me mbulesa të lëvizshme me pëlhurë akrilike.
Mobiljet në natyrë duhet të mendohen me vëmendje dhe kujdes. Zgjedhja duhet të bjerë mbi elementët cilësorë, të cilët sigurojnë qëndrueshmëri dhe funksionalitet, por që në të njëjtën kohë ofrojnë rehati dhe mirëqenie të pashembullt, për të shijuar më mirë jashtë. Kur këto aspekte kombinohen me një dizajn të rafinuar dhe inovativ, si ai që karakterizon këtë artikull, merret një rezultat unik.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë