2 Karrige Moderne të Dhomës së Darkës në Lëkurë dhe Matt Black Metal - Frizzi

 • Kod: FRIZZI
Lekë 32,622 Lekë 36,246 -10%
Material Lëkurë dhe metal
Koha e dërgimit 10 ditë pune
Gjatësia (cm) 48
Thellësia (cm) 51
Lartësia (cm) 82.5

Karrige e dhomës së ngrënies e veshur me lëkurë imitim me këmbë metalike të zeza mat, 2 copë.

Brenda dhomës së ngrënies dhe kuzhinës, karriget , së bashku me tavolinën, janë padyshim elementët qendrorë të arredimit rreth të cilëve rrotullohen mobiljet përreth. Zgjedhja e karrigeve është thelbësore për të kompletuar atmosferën e dhomës në mënyrën më të mirë të mundshme duke ruajtur një dizajn koherent që ruan më së miri përmasat e dhomës dhe preferohet të zgjidhni karriget me ndenjëse të rehatshme, të mbushura dhe të veshur me susta.

Kjo karrige për dhomën e ngrënies ose kuzhinën është bërë me këmbë metalike të lyera me ngjyrë të zezë mat dhe sedilje dhe shpinë të mbushur me lëkurë imituese , një material që i jep produktit dizajnin e tij modern dhe elegant . Falë linjave të saj harmonike dhe me ndikim, ai arrin të pushtojë qendrën e vëmendjes duke ndihmuar në kompletimin me shije të arredimit të ambienteve me një stil bashkëkohor dhe klas.

Përfundimet e strukturës në dispozicion :
 • e zezë;
 • efekt melange gri pëllumb.
Matjet :
 • dimensionet e sediljes cm. E 43,5 x D 43,5 cm;
 • lartësia e sediljes 42 cm;
 • lartësia e mbështetëses 40 cm;
 • dimensionet totale: L 48 x D 51 x H 82.5 cm.
Kërkohet montimi, udhëzimet e montimit dhe pajisjet e montimit të përfshira në paketë.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • Aicel
 • Confindustria
 • Sectigo
 • Sonosicuro