4 Karrige të dhomës së ngrënies me sedilje pëlhure dhe strukturë metali - Pampa

  • Kod: PAMPA
lek 38.655,85 lek 48.319,82 -20%
Material Pëlhurë dhe metal
Koha e dërgimit 10 ditë pune
Gjatësia (cm) 43.5
Thellësia (cm) 41.5
Lartësia (cm) 87.5

4 karrige ngrënjeje me dizajn modern në pëlhurë dhe metal.

Brenda dhomës së ngrënies dhe kuzhinës, karriget , së bashku me tavolinën, janë padyshim elementët qendrorë të arredimit rreth të cilëve rrotullohen mobiljet përreth. Zgjedhja e karrigeve është thelbësore për të kompletuar atmosferën e dhomës në mënyrën më të mirë të mundshme duke ruajtur një dizajn koherent që ruan më së miri përmasat e dhomës dhe preferohet të zgjidhni karriget me sedilje të rehatshme, të mbushura dhe të veshur me susta.

Kjo karrige karakterizohet nga një dizajn i thjeshtë dhe modern që shkon në mënyrë perfekte me stilet bashkëkohore të mobiljeve. Sedilja dhe mbështetja e shpinës janë të mbushura dhe të mbuluara me pëlhurë , ndërsa këmbët janë prej metali në ngjyrë druri . Kombinimi i përfundimeve dhe materialeve e bën produktin unik në llojin e tij dhe me ndikim të madh vizual, duke kombinuar bukurinë dhe funksionalitetin.

Ngjyrat e sediljeve në dispozicion :
  • jeshile benzine;
  • gri e lehtë;
  • gri e erret.
Matjet :
  • madhësia e sediljes cm. W43,5xD41cm;
  • lartësia e sediljes 47 cm;
  • lartësia e mbështetëses 41 cm;
  • dimensionet totale: L 43,5 x D 41,5 x H 87,5 cm.
Kërkohet montimi, udhëzimet e montimit dhe pajisjet e montimit të përfshira në paketë.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë