Darkë darke blu ose të kuqe të vendosur në prodhim gresi dhe kocka të reja kineze 18 copë - Nagoya

 • Kod: NAGOYA1
lek 19.762,79 lek 24.703,50 -20%
Material Kinë e re e kockave dhe Gres
Koha e dërgimit 7 ditë pune

Shërbim tryeze në porcelani të ri kockash dhe gresi me detaje të stilit oriental të punuar me dorë, 18 copë.

Me këtë linjë pjatash me ngjyra , dashuria për detajet takon frymëzimet e Diellit në Lindje.
Çdo vend tryeze tregon lulen e pritshme të qershisë , duke i dhënë darkës një përvojë prekëse të papërsëritshme. Sipërfaqja e pllakës së punuar në lehtësim është e aftë të rikthejë ndjesinë e prekjes së degës së lulëzuar të një peme.
E gjithë kjo shoqërohet me ngjyra intensive dhe të ndritshme në kontrast të përsosur me delikatesën e luleve të qershisë.

Çdo pjatë është rezultat i mjeshtërisë , sinonim i veçantisë dhe garancisë së cilësisë, prandaj çdo papërsosmëri duhet të konsiderohet një vlerë dhe jo një defekt.
Ky koleksion i ëndrrave japoneze është grupi i duhur për ata që duan stilin oriental dhe duan të sjellin në tryezë enët e punuara me dorë pa hequr dorë nga notat e pasura të ngjyrave.

Përfundon në dispozicion:
 • blu
 • e kuqe
Karakteristikat teknike:
 • Prodhuar në New Bone China dhe prodhim gresi
 • Dekorimi i stampuar
 • 6 vende tavoline në 3 nuanca të ndryshme blu në të njëjtën paketë
 • Shërbimi përbëhet nga 6 pjata të sheshta, 6 pjata supash, 6 pjata frutash
 • Pllakë e sheshtë: Ø 27 x orë. 2.5 cm
 • Pllakë e thellë: Ø 20 x orë. 5,5 cm
 • Pjata e frutave: Ø 20 x orë. 2 cm
 • Rekomandohet larja e duarve
Pse të zgjidhni kombinimin e kinës së re të kockave dhe gresit?
Sot gresi paraqet një material të modës për shkak të karakteristikave të tij cilësore: është përzierja perfekte e thjeshtësisë dhe trashësisë.
Pllakat e bëra prej gresi, në fakt, njihen për fortësinë e materialit që ju lejon të krijoni një dizajn të fortë dhe me ndikim.
Të trasha dhe rezistente, ato lehtësojnë shërbimin duke ruajtur ngrohtësinë e enëve të nxehta dhe krijojnë një harmoni unike në tryezë falë efekteve të ngjyrave të ndritshme të kombinuara me forma funksionale të kompletuara me përfundime me shkëlqim ose mat.

Shërbimet në Kockën e re të Kinës sjellin në tryezë elegancën e përjetshme të traditës antike të porcelanit: të rafinuara dhe të karakterizuara nga detaje të rafinuara, ato janë perfekte për çdo rast të veçantë. Së bashku me prodhimet e gurit, ato përfaqësojnë një përzierje të pabesueshme të funksionalitetit dhe përsosjes.
Eleganca dhe lehtësia dallojnë pjatat e darkës dhe pjatat e frutave, të bëra në New Bone China me një zbukurim delikat lehtësues. Nga ana tjetër, gresi me xham të gjashtë pjatave të supave, sjell funksionalitetin në tryezë: i trashë dhe rezistent, në fakt, ai mban nxehtësinë e pjatave të para të nxehta si supat dhe supat dhe lehtëson shërbimin e tyre. Sipërfaqja me xham rrit ngjyrat e tryezës.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë