Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasa anësore e dhomës së ndenjes me dizajn industrial Vintage në hekur dhe dru - Akimi

Kod: AKIMI
lek 71.565,18 lek 104.257,90 -31%
- +
Material
Hekuri dhe Druri
Masat
120x35x77 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Bufe e dhomës së ndenjes në stilin industrial prej druri dhe hekuri.

Dërrasat anësore dhe anësoret janë elemente që kalojnë në një traditë të brendshme që ka qëndruar gjatë shekujve, duke arritur deri në ditët e sotme të rishikuara në një çelës modern dhe me stile inovative dhe gjithmonë të ndryshme. E përsosur për të zbukuruar zonën e ndenjes me personalitet, ndërsa ju lejon të ruani mjeshtërisht sendet e dobishme për t'i pasur gjithmonë në dorë. Viadurini Living ofron një përzgjedhje të dollapëve dhe dollapëve me një model modern, klasik, duke kaluar nëpër stile të çuditshme dhe origjinale.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi