Dërrasa anësore e stilit industrial në lëvizjen prej druri dhe çeliku të akacieve - Zompo

  • Kod: ZOMPO
Lekë 107,397 Lekë 134,246 -20%
Material Druri dhe çeliku
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 135
Thellësia (cm) 40
Lartësia (cm) 120

Dërrasë anësore me strukturë në dru akacie dhe çelik në stilin industrial.

Struktura në dru akacie dhe çelik të veshur me pluhur epoksi, mbështetëse kompensatë . Përfundim akrilik mbrojtës.

Madhësia: L 135 x P 40 x H 120 cm
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro