Dërrasë anësore moderne me strukturë në çelik të pikturuar dhe lëvizje prej druri - Borino

  • Kod: BORINO
Lekë 61,693 Lekë 68,547 -10%
Material Çeliku dhe druri
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 100
Thellësia (cm) 40
Lartësia (cm) 80

Dollap dizajni modern në çelik të pikturuar me rafte druri mango.

Struktura çeliku e lyer me pluhur epoksi. Raftet në dru mango me fund të bazuar në ujë. Ndarja e dyerve duke përfshirë raftin.

Madhësia: L 100 x P 40 x H 80 cm
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro