Made in Italy

Divan i ndritshëm në natyrë me dritë LED në polietileni prodhuar në Itali - Ervin

  • Made in Italy
  • Kod: ERVIN3
Lekë 136,330 Lekë 151,478 -10%
Material Polietileni
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune
Gjatësia (cm) 165
Thellësia (cm) 88
Lartësia (cm) 66
Vlerësimi i energjisë TE

Projektoni divan 2-3 vendësh në polietileni me dritë LED Prodhuar në Itali.

Kjo divan në natyrë karakterizohet nga linja të buta dhe mbështjellëse dhe përshtatet në mënyrë të përsosur në mjediset më të larmishme, duke arritur të pushtojë qendrën e vëmendjes. Prodhuar tërësisht në Itali , ky produkt ka qëndrueshmëri dhe forcë të shkëlqyeshme në sajë të materialit të përdorur, polietileni , i disponueshëm në versionin opak karakterizuar nga rezistencë e shkëlqyeshme ndaj diellit, goditjeve dhe nxehtësisë ose në versionin rezistent dhe të ndritshëm të llakuar që ju lejon të krijoni lojë të dritës dhe reflektimeve. Falë dizajnit të tij unik dhe inovativ së bashku me ndriçimin e dhënë nga drita LED, ai arrin të kombinojë funksionalitetin dhe një aspekt të mrekullueshëm vizual dhe dekorativ.
I kompletuar me komplet drite LED të ftohtë i cili përfshin: llambë të klasës A 20W, guaskë polikarbonate, kabllo të zezë me gjatësi 280 cm dhe prizë të spërkatshme.

Mirëmbajtja dhe pastrimi: pastroni periodikisht me një sfungjer të lagur dhe një detergjent të lëngshëm neutral, pije me ujë dhe thajeni me një leckë. Shmangni përdorimin e detergjenteve ose pastruesve që përmbajnë tretës ose alkool etilik. Ekspozimi i vazhdueshëm dhe i zgjatur ndaj rrezeve të diellit mund të shkaktojë ndryshimin e ngjyrës dhe përfundimin origjinal të sendit.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro