Divan në natyrë 2 vendëshe në pëlhurë me strukturë dru tik, lëvizje shtëpiake - Azeno

  • Kod: AZENO
lek 188.220,95 lek 235.276,19 -20%
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune
Materiali i strukturës Alumini, litari dhe dru tik
Gjatësia (cm) 168
Thellësia (cm) 78
Lartësia (cm) 77

Divan i jashtëm 2 vendësh me strukturë dru tik dhe litar dhe jastekë të lëvizshëm.

Vend me strukturë alumini të veshur me pluhur (poliestër), ndërthurje në litar Olefin (100% polipropilen), jastëk vendesh dhe shpine me mbulesë të lëvizshme me pëlhurë Olefin të mbrojtur nga dielli (100% polipropilen), këmbë në dru tik - SVLK (dru i certifikuar nga pyje të qëndrueshëm) . Vida çeliku të galvanizuar.
Këmbët për tu mbledhur.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë