2 Karrige moderne prej liri me strukturën e drurit të lisit Homemotion - Barna

  • Kod: BARNA
Lekë 85,470 Lekë 94,966 -10%
Material Liri dhe druri
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 51
Thellësia (cm) 61
Lartësia (cm) 90

Karrige moderne për dhomën e ngrënies në liri dhe dru lisi, 2 copë.

Struktura prej druri lisi , tapiceri prej liri . Mbrapa me aplikimin e kunjve metalikë dhe dorezës së veshur me zink.
Dendësia e mbushjes së shkumës poliuretani: sedilje 30 KG / M3, mbështetëse 25 KG / M3.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro