Made in Italy

6 Dizajnoni Unaza Pecete në Ngjyra të Asortuara Prodhuar në Itali - Vogël

  • Made in Italy
  • Kod: POTTY1
lek 5.256,13 lek 6.570,16 -20%
Material Druri dhe pëlhura
Koha e dërgimit 10/15 ditë pune
Gjatësia (cm) 5
Thellësia (cm) 5

Dizajn unaze pecete në dru dhe pëlhurë teknike Prodhuar në Itali, 6 copë.

Gjashtë unaza pecete të prodhuara në Italidru fleksibël dhe pëlhurë teknike në 3 ngjyra të ndryshme. Ide e mrekullueshme që arrin të ndërthur dizajnin dhe praktikën në të njëjtën kohë për t’i dhënë jetë një zgjidhje unike dhe krijuese. Falë përdorimit të esencave të mrekullueshme të drurit, këto objekte janë në gjendje të revolucionarizojnë çdo misë në një mënyrë jashtëzakonisht të gjallë dhe shumëngjyrëshe, pa lënë pas dore aspektin e elegancës, thelbësore për ata që kërkojnë një send që mund të plotësojë vetë. tryezë në një mënyrë të rafinuar dhe origjinale .
Kjo përbërje është gjithashtu një ide e shkëlqyeshme për dhurata pasi është gjithashtu e plotë me një kuti Havana, perfekte për prezantimin e produkteve në një mënyrë elegante dhe të mirë-organizuar.

Esencat e drurit:
  • hiri blu;
  • hiri i gjelbër;
  • lajmëtar i kuq.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë