Made in Italy

Divan i kopshtit në këndin e djathtë në dru tik dhe WaProLace Made in Italy - Oracle

  • Made in Italy
  • Kod: ORACOLO12
Lekë 514,963 Lekë 572,182 -10%
Material Tik, WaProLace
Koha e dërgimit 1 javë
Gjatësia (cm) 160
Thellësia (cm) 100
Lartësia (cm) 65

Divan në këndin e djathtë në dru tik dhe WaProLace Made in Italy me jastëk.

Divan këndor djathtas i përshtatshëm për çdo lloj ambienti të jashtëm dhe i punuar me dorëItali . E bërë nga druri dru tik , një material i çmuar me karakteristika të shkëlqyera teknike, dhe WaProLace , një fibër sintetike e endur me dorë . Divani përfshin një jastëkpëlhurë 100% akrilike të lëvizshme . Jastëkët e shpinës nuk përfshihen.

Divani i përket një koleksioni bashkëkohor me një dizajn thelbësor , ku pastërtia e linjave tregohet përmes kombinimit elegant të fibrës sintetike prej tik dhe WaProLace , të endur me dorë. Mjeshtëria dhe vëmendja ndaj detajeve janë tiparet identifikuese nga të cilat përbëhen produktet e shumta në koleksion.

NB : Mbulesa e jastëkut është në dispozicion në ngjyra të tjera, të disponueshme sipas kërkesës. Jastëkët dekorativë nuk janë të përfshirë.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të kërkuar një ofertë të personalizuar duke plotësuar formularin e duhur "Kërkoni informacion" .
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro