Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasë anësore me dizajn klasik në dru mango me 3 dyer dhe 3 sirtarë - Baffy

Kod: BAFFY1
lek 155.858,25 lek 224.435,88 -31%
- +
Material
Druri dhe gize
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Gjatësia (cm)
150
Thellësia (cm)
45
Lartësia (cm)
90
Viadurini Living

Dërrasë anësore me strukturë në dru mango të pajisur me dyer dhe sirtarë të modelit klasik.

Struktura në dru mango , shpinat, anët dhe sirtarët në MDF . Përfunduar me bojë me bazë uji. Doreza prej gize .

Madhësia: L 150 x P 45 x H 90 cm

Produkte të shikuara së fundmi