Divan i Kopshtit me dy ulëse në dru tik me jastëkë të lëvizshëm, Homemotion - Harry

  • Kod: HARRY
Lekë 201,451 Lekë 251,814 -20%
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune
Materiali i ulëses Indi
Materiali i strukturës Dru tik
Gjatësia (cm) 165
Thellësia (cm) 80
Lartësia (cm) 75

Divan kopsht 2 vendësh në dru tik me jastëkë të lëvizshëm.

Struktura në dru tik 100% FSC , përfundim natyral fshatar, jastëkë të lëvizshëm me pëlhurë Olefin të mbrojtur nga dielli (100% polipropilen).

Shënim : rekomandohet të mos e ekspozoni sendin në rrezet e diellit dhe motin e keq. Ky prodhim origjinal përfshin futje druri të së njëjtës natyrë, çdo çarje duhet të konsiderohet si karakteristikë natyrore e këtij artikulli.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro