Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Ombrella Ecrù Outdoor në Poliester dhe Dru 3x3, Homemotion - Passmore

Kod: PASSMORE1
lek 151.502,88 lek 215.134,09 -30%
- +
Material
Dru tik dhe poliester
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Gjatësia (cm)
300
Thellësia (cm)
300
Lartësia (cm)
320
Viadurini in the Garden

Çadër në natyrë me pëlhurë poliesteri 3x3 dhe strukturë druri.

Struktura në dru me llak dru tik me bazë nitroceluloze. Shtylla 93x93 mm, 8 brinjë 20x35 mm me funde alumini dhe futje lëkure. Kurorë druri. Baza anësore në çelik. Shtylla 180 ° manualisht e rrotullueshme. Pëlhurë poliesteri 270 gr / m2 në ngjyrë ecru me veshje pa (poliamide). Pllakat nuk përfshihen. Rekomandohet përdorimi i të paktën 4 pllakave (100KG).

Mobiljet në natyrë duhet të mendohen me vëmendje dhe kujdes. Zgjedhja duhet të bjerë mbi elementët cilësorë, të cilët sigurojnë qëndrueshmëri dhe funksionalitet, por që në të njëjtën kohë ofrojnë rehati dhe mirëqenie të pashembullt, për të shijuar më mirë jashtë. Kur këto aspekte kombinohen me një dizajn të rafinuar dhe inovativ, si ai që karakterizon këtë artikull, merret një rezultat unik.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi